جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳

زرین نپتا

نمایشگاه پلاستیک | استانبول تویاپ ترکیه

وکس سیبویه تولیدکننده وکس های دوقطبی و ناقطبی pe و pp

بسپار تجارت آسیا؛ تأمین کننده مواد اولیه پلاستیک و پلیمر و محصولات پتروشیمی

«بازنگری مزد 99 کارگران»| امرار معاش کارگران با زور وام/ عقب ماندگی مزدی،کارگران را به آینده فروشی واداشته
بازرس مجمع عالی نمایندگان کارگران کشور درباره عقب ماندگی معیشت کارگران گفت: اینکه کارگران برای گذراندن امرار معاش وام از سیستم بانکی می گیرند،در حقیقت درآمد آینده ی خود را از پیش استفاده کرده اند.

به گزارش ویکی پلاست به نقل از تسنیم، حمیدرضا امام قلی تبار، بازرس مجمع عالی نمایندگان کارگران کشور، با اشاره به معیشت دشوار کارگران گفت:این روزها جامعه ی کارگری کشورمان برای تأمین معیشت خانواده ی خود روزهای سختی را سپری میکند. این اتفاق در سایه سونامی افزایش قیمت ها و نابرابری درآمد و هزینه ی خانوارها، از گذشته تاکنون بوجود آمده است که منجر به حذف اقلام زیادی از کالاهای ضروری سبد معیشت و سفره آنان شده است.

 وی ادامه داد: این موضوع با رها کردن اقتصاد و بازار و عدم حمایت از بخش تولید و خدمات و اشتغال از سوی دولت و مجلس تشدید شده است.

احساس عدم امنیت شغلی ،کاهش درآمد پایدار و نیز کاهش امید به آینده ، حداقل اثرات چنین فرآیندی می‌باشد که علاوه بر وارد نمودن صدمات جسمی به واسطه ی کوچک شدن سفره این قشر ، اثرات غیرقابل انکار روحی را با خود یدک میکشد.

امام قلی تبار گفت:  اینکه در چند سال اخیر موضوع نابرابری دستمزد کارگران با تورم و سبد معیشت، دغدغه ی همیشگی این قشر و رهبر معظم انقلاب بوده است و دولت و مجلس به جز بهره برداری های سیاسی خود، هیچ اقدام عملی برای کارگران انجام نداده اند، برکسی پوشیده نیست. با این وجود علاوه بر موضوع سبد معیشت ، موارد دیگری در این مسیر وجود دارد که بسیار حائز اهمیت است.

وی با اینکه در شرایط فعلی خط فقر برای یک خانواده 4 نفره از مرز ده میلیون تومان فرار رفته است اظهار داشت: حقوق کارگر توان تأمین حتی پنجاه درصد آن را ندارد موضوع مهم دیگری وجود دارد و آن اخذ وام  تعداد زیادی از کارگران  از سیستم های بانکی و متعاقب آن قبول تعهد در پرداخت بهره و اقساط وام میباشد که جهت جبران عقب ماندگی مزدی سنوات گذشته برای تامین معیشت و یا برای سایر مواردی که اصلاً در سبد معیشت مدنظر قرار نمیگیرد دریافت شده است .

امام قلی تبار گفت: مثل تأمین هزینه های ازدواج خود و فرزندان،خرید و یا تعمیرات لوازم خانگی فرسوده از رده خارج منزل شامل یخچال و تلویزیون و فرش و ظروف حداقلی و سایر اقلام غیر مترقبه که در به این آنان تحمیل شده است.

بررسی های میدانی نشان میدهد که غریب به اتفاق کارگران بطور متوسط دارای تسهیلات این چنینی بین ده تا سی میلیون تومانی هستند که در گذشته برای جبران  پرداختی های فوق با مشقت از سیستم های بانکی اخذ نموده اند.

این افراد ماهیانه  بین بیست تا سی و پنج درصد میانگین حقوق خود را بعنوان اقساط پرداخت میکنند.

امام قلی تبار گفت: واقعیت انکار ناپذیری که از مطرح شدن این موضوع به چشم میخورد این است که کارگران با دریافت تسهیلات از سیستم بانکی و تعهد در پرداخت اقساط، در حقیقت درآمد آینده ی خود را از پیش استفاده کرده اند.

این عامل بواسطه عدم امنیت شغلی  آنان ،تاثیرات روحی و روانی شگرفی بر روی کارگر و خانواده ی آنها تحمیل نموده است، زیرا بخاطر تامین عقب ماندگی مزدی و مواردی از این دست، خود را به بانک مدیون نموده و صرفاً به عنوان رابط از کارفرما دستمزد خود را دریافت و به بانک پرداخت می نمایند.

 وی ادامه داد: در این میان متضرر اصلی نیروی کار خواهد بود که در ایجاد این مسائل هیچ نقشی نداشته است اما از جبیب آنها هزینه های سوء مدیریت مسئولین مربوطه پرداخت می‌شود، زیرا اگر در سال های اخیر دستمزد کارگران به صورت واقعی برابر با سطح معیشت تعیین میگردید کارگران نه تنها نیازی به دریافت تسهیلات با بهره نداشتند شاید امکان پس انداز نیز برای آنان وجود داشت.

امام قلی تبار گفت: در هر صورت این معظل تا زمانیکه  اراده ای واقعی در مسئولین وجود نداشته باشد هرگز قابل حل نخواهد بود .اگرچه که کارگران ایمان دارند تا زمانیکه مسئولان درک درستی از دهک های پایین جامعه،کارگران و فقر نداشته باشند همواره روال اینگونه خواهد بود.

 


ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ بلی خیر
امتیاز مطلب: 0%

تبلیغات در ویکی پلاست

دیدگاه خود را بنویسید

فرستادن دیدگاه

پربازدیدترین شرکت ها

درج کارت ویزیت شرکت من

پربازدیدترین محصولات

ویدیوهای آموزشی

همه حقوق این سایت متعلق به ویکی پلاست است طراحی و اجرا: نگاه حرفه ای
قیمت بازار اشتراک قیمت کانال تلگرام تبلیغات
قیمت بازار قیمت جهانی تلگرام واتس اپ تبلیغات
ویکی پلاست
سلام خوش اومدید
ویکی پلاست، خرید و فروش مواد اولیه نداره
چطور می تونم کمک‌تون کنم؟